Menu
Your Cart

Biz O‘zbekiston bo‘ylab kurerlik xizmati orqali yetkazib beramiz, yetkazib berish shartlarini tekshiring.

Ovqat pishirish, retseptlar RSS yangiliglari

Agar siz o'zbek oshxonasining ta'mini o'rganishga qiziqsangiz, sizga zavq bag'ishlaydi! O'zbek pazandachiligi oila va do'stlar bilan baham ko'rish uchun juda mos bo'lgan samimiy, mazali taomlari bilan mashhur. Klassik o'zbek taomlaridan biri bu palov, guruch palovi bo'lib, unda odatda go'sht, sabzi, piyoz va zira va koriander kabi ziravorlar mavjud. Yana bir mashhur taom - lag'mon, noodle sho'rva bo'lib, uni mol yoki qo'zichoq go'shti bilan pishirish mumkin, unga sarimsoq va qizil qalampir parchalari qo'shiladi. Ovqatlanishni yakunlash uchun shirinlik izlayotgan bo‘lsangiz, O‘zbekistonda keng tarqalgan yong‘oqli, kunjutdan tayyorlangan halvani tayyorlab ko‘ring. Ko‘plab mazali retseptlar bilan o‘zbek oshxonasi, albatta, o‘rganishga arziydi!

20 mar O'zbek osh retsepti -O'zbek palovini qanday tayyorlash mumkin: bosqichma-bosqich retsept
1 34183
O‘zbek palovi, ya’ni O‘sh nomi bilan ham tanilgan, O‘zbekistonning milliy taomi bo‘lgan guruchli va mazali palovdir. Bu butun Markaziy Osiyo boʻylab mashhur taom boʻlib, uni qoniqarli va mazali taʼmi bilan koʻpchilik yoqtiradi. Agar siz ushbu mazali taomni uyda tayyorlashga qiziqsangiz, o‘zbek palovini qanday tayyorlash bo‘yicha bosqichma-bosqich q..
Davom: 1 dan 1 gacha 1 (1 sahifa)